Apel: 0734 900 035

Administrare proprietăți

  • R&C Legal Expert SRL, oferă posibilitatea proprietarilor care dețin imobile spre a le închiria, servicii de manageriere a imobilelor, ajutând proprietarii să identifice potențiali chiriași și mai departe în relația cu aceștia.
  • Societatea noastră asistă proprietarul la încheierea contractului de închiriere, colectează pentru proprietar chiria, asigură mentenanța bunului imobil, precum și  orice alt aspect în legătură cu managementul imobilului, contribuind la maximizarea profitului proprietarului.
  • De multe ori, pentru proprietarii imobilelor, este și mai oportun și mai profitabil să apeleze la serviciile de administrare a proprietăților printr-o firmă specializată. Aceasta se impune mai ales atunci când  proprietarul din lipsă de timp sau în cazul în care nu locuiește în apropierea imobilului, nu are posibilitatea de a se ocupa singur de administrarea imobilului, fiind mai avantajos să apeleze la servicii profesioniste.
  •  De asemenea în cazul în care proprietarul deține mai multe imobile, sau nu dorește să interacționeze cu chiriașii urmărind scopul pecuniar în mod direct, serviciile unei firme specializate oferă avantaje considerabile.

Cereți ajutorul experților

Str. Prof. Ioan Rusu 109C, loc. Florești, jud. Cluj

Luni - Vineri: 8:00 - 17:00

Close Menu